Privé Yoga

Ben jij iemand op wie anderen altijd kunnen rekenen, beschikbaar, bereikbaar en doelgericht.

Ben jij dan ook net zo toegewijd aan jezelf? Of kom je daar eigenlijk niet zo aan toe, heb je te weinig tijd of misschien het idee dat je al heel soepel moet zijn en misschien ben je zelfs bang voor zweverigheid…..dan nodig ik jou graag van harte uit.

In een wereld vol hectiek biedt privé yoga jou de mogelijkheid om je te helpen je te concentreren op je eigen lichaam en geest. De volledige aandacht is voor jou en zo zul je begeleid worden met asana’s (yoga oefeningen) die afgestemd worden op jouw behoefte.

Je leert de adem en beweging samen te laten vallen. We zijn gewend om te ademen en weten eigenlijk verder niets over hoe we de adem kunnen gebruiken om kracht te vinden of juist te ontspannen.

Je hebt geen flexibel lichaam nodig voor een optimaal resultaat. Je hoeft namelijk geen resultaat te behalen om het gevoel te hebben dat je dan iets hebt bereikt. De oefeningen zijn niet moeilijk maar vragen wel oefening. Daarbij krijg je zorgvuldige begeleiding. Zo voel je meteen de voordelen van het bewust gebruiken van de adem.

Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een gevorderde yogabeoefenaar die specifieke doelen nastreeft, privé yoga wordt aangepast aan jouw niveau en wensen.

Privé les kan bij jou thuis of op het werk. Het gaat er om dat je een veilige plek hebt waar het voor jou werkt. Zo heb je geen reistijd.

Een groot voordeel van privé yoga is de flexibiliteit in de planning. Je kunt sessies plannen op tijden die voor jou het beste werken, waardoor je yoga kunt integreren in je drukke leven. Jij kiest een omgeving die voor jou vertrouwd is, waar je volledig kunt ontspannen en je je volledig kunt concentreren op jouw yogabeoefening zonder afleiding van een groep.

Privé yoga is ook ideaal voor het aanpakken van specifieke gezondheidsproblemen zoals frozen shoulder, nek/rug klachten, slecht slapen, rusteloosheid en nog veel meer. Door de persoonlijke aanpak van jouw wensen zullen we heel gericht bezig zijn.

Ik heb er zin in om de voordelen van yoga met jou te delen.

Share this Post