Voor bedrijven

Met bedrijfsyoga: Uit het hoofd………………………….

….In beweging:

Bedrijfsyoga geeft inspiratie. Om tot inspiratie of een andere kijk op zaken te kunnen komen zal er een beweging nodig zijn. Een beweging die vooraf gaat aan het zichtbare zoals we dat kennen van agendapunten en actiepunten. Dat is waar je bij Zazen toe wordt aangezet.

Succes zal alleen behaald worden als onderliggende intrinsieke motivaties in overeenstemming zijn met het te bewandelen pad. Zazen is er op gericht om de bewegingsmogelijkheden vanuit het lichaam te doorgronden.

Door toenemende werkdruk, snel opvolgende veranderingen in de werkomgeving, eventueel in combinatie met ziekte of andere privé omstandigheden, kan de werkbelasting oplopen of zelfs te groot worden.

Met een heldere en nuchtere benadering wordt gewerkt aan het binnenwerk. Beoefening van yoga kan als een innerlijke reis worden ervaren en geeft meteen de eerste keer al ontspanning. De oefeningen variëren van subtiel tot uitdagend en zullen aangepast naar ieders mogelijkheden. Deelnemers bouwen kracht op en ervaren dat veel meer ontspanning kan worden toegelaten.

Bedrijfsyoga is ook mogelijk op locatie. Dan hoef je zelf de deur niet uit.

 

Contact

Klanten die u voor gingen:

MijnFort: “kom je zelf opnieuw uitvinden”

Marijke Ohlenbusch: vakmens bij MijnFort

MijnFort bestaat uit een groep vakmensen die zich laat inspireren door hun eigen groei en ontwikkeling, gevoed door de rijkdom van oude ambachten en wijsheidstradities. Op het fort bij Aalsmeer, onder de rook van Schiphol en langs de A4, ben je welkom in de nieuwerwetse karavanserai, waar je als reiziger tot rust kunt komen en je verhaal mag vertellen.

www.mijnfort.nl

In een oud fort begint het nieuwe leren

Inspirerend om te ondersteunen bij ontwikkelingen in het onderwijs. Het Haarlems Dagblad schreef over House of Logistics, een ROC project waar MijnFort een bijdrage levert.

artikel Haarlems Dagblad

MijnFort