Voor bedrijven

Uit het hoofd……………..

 

….In beweging:

Bedrijfsyoga geeft inspiratie. Om tot inspiratie of een andere kijk op zaken te kunnen komen zal er een beweging nodig zijn. Dat is waar je bij Zazen toe wordt aangezet.

Iedereen wil succesvol en gelukkig zijn, zelf en voor de onderneming. En daar zit precies de kneep. De inspanningen moeten in verhouding kloppen met hoe je je voelt. De neiging om over grenzen te gaan is groot en om de lat steeds hoger te leggen ook. Niet verkeerd om hoge doelen te stellen zolang je in verbinding blijft met jezelf, je kunnen. Successen vieren, tevreden zijn over wat je gedaan houdt je beter gaande. Stilstaan wordt meestal meteen als achteruitgang gezien. Maar stilstaan kan ook juist veel opleveren. Als je in harmonie bent met jezelf straal je dat ook uit naar buiten. Je kunt het delen. We oefenen op de mat, yoga. Maar eigenlijk oefen je op de mat voor het leven zelf.

Door toenemende werkdruk, snel opvolgende veranderingen in de werkomgeving, eventueel in combinatie met ziekte of andere privé omstandigheden, kan de werkbelasting oplopen of zelfs te groot worden.

Met een heldere en nuchtere benadering wordt gewerkt aan het binnenwerk. Beoefening van yoga kan als een innerlijke reis worden ervaren en geeft meteen de eerste keer al ontspanning. De oefeningen variëren van subtiel tot uitdagend en zullen aangepast naar ieders mogelijkheden. Deelnemers bouwen kracht op en ervaren dat veel meer ontspanning kan worden toegelaten. Kortom, ik heb er zin in om mijn bedrage te leveren aan jou. Jij die in beweging komt voor een gelukkig leven.

Voordelen van yoga op de werkvloer

»   minder stress

»   betere concentratie & focus

»   meer vitaliteit

»    betere onderlinge sfeer

»    meer ruimte voor creativiteit

»    hogere productiviteit

»    effectiever werken

»    minder fysieke klachten

»    minder ziekteverzuim

De lessen zijn gebaseerd op vier pijlers van yoga: houdingen, meditatie, adem en ontspanning. Deze vier basisonderdelen van yoga  zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en versterken elkaar voor het beste en voor een langdurig resultaat.

De lessen worden aangeboden in groepsverband of individueel. Informeert u naar de fiscale voordelen voor bedrijfsyoga. Met de WKR Werkkostenregeling kan de werkgever tot 1,7 % van de fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. Dit is vrije ruimte en daar valt bedrijfsyoga ook onder. Hierdoor zijn de werkgeverskosten hiervoor onbelast.

 

 

Klanten die u voor gingen:

Pauze

Ervaar wat 15 minuten oefeningen voor de ogen kunnen doen

Nog voordat we ergens over nadenken of iets voelen, hebben we het al gezien. De ogen geven continue signalen naar de hersenen, ook s’nachts. We zijn er altijd druk mee. Pas als we last hebben van onze ogen of minder goed zien is dat de aanzet tot verzorgen, rust nemen of zelfs een hulpmiddel aanschaffen. De ogen rust geven en gespecialiseerde oefeningen helpen.

Visueel ontstressen: PAUZE

Veel tijd is er niet voor nodig. In dit 15 minuten durende programma wordt je met oefeningen en live muziek begeleid naar een onstpannen kijk.

Voor meer informatie en/of reservering: Tel 06 – 24 767 468