Voor bedrijven

Uit het hoofd……………..

 

….In beweging:

Bedrijfsyoga geeft inspiratie. Om tot inspiratie of een andere kijk op zaken te kunnen komen zal er een beweging nodig zijn. Een beweging die vooraf gaat aan het zichtbare zoals we dat kennen van agendapunten en actiepunten. Dat is waar je bij Zazen toe wordt aangezet.

Succes zal alleen behaald worden als onderliggende intrinsieke motivaties in overeenstemming zijn met het te bewandelen pad. Zazen is er op gericht om de bewegingsmogelijkheden vanuit het lichaam te doorgronden.

Door toenemende werkdruk, snel opvolgende veranderingen in de werkomgeving, eventueel in combinatie met ziekte of andere privé omstandigheden, kan de werkbelasting oplopen of zelfs te groot worden.

Met een heldere en nuchtere benadering wordt gewerkt aan het binnenwerk. Beoefening van yoga kan als een innerlijke reis worden ervaren en geeft meteen de eerste keer al ontspanning. De oefeningen variëren van subtiel tot uitdagend en zullen aangepast naar ieders mogelijkheden. Deelnemers bouwen kracht op en ervaren dat veel meer ontspanning kan worden toegelaten.

Bedrijfsyoga is ook mogelijk op locatie. Dan hoef je zelf de deur niet uit.

 

Contact

Klanten die u voor gingen:

“kom je zelf opnieuw uitvinden”

Grote maatschappelijke transities en toenemende technologische veranderingen vragen om onszelf opnieuw uit te vinden. MijnFort werkt met leiders en vakmensen die geloven dat zij zelf de bron zijn van groei en ontwikkeling. Wij hebben daarvoor speciale programma’s ontwikkeld die jou, jouw team en organisatie helpen om te werken aan een nieuwe toekomst.

Centraal hierin staat de MijnFort Experience, een inspirerend programma waarin je direct ervaart dat persoonlijke ontwikkeling leidt tot groei en transformatie.  Resultaat van deze ervaringsprogramma’s is dat je meer in balans komt, leert meer te bereiken met minder energie, werkt aan je innerlijke motivatie en veerkracht, ontdekt hoe je de potentie van jezelf en anderen ontwikkelt, en hoe je organisaties op die manier kunt laten transformeren.

In onze trainingen en leertrajecten laten wij ons leiden door het gedachtegoed van ‘reinventing organizations’. Jezelf of je organisatie opnieuw uitvinden begint bij zelfsturing, persoonlijk leiderschap, aandacht voor de ‘hele’ mens, het herkennen van verschillende soorten betekenisgeving en werken vanuit de bedoeling. De sleutel hierbij is het aanspreken van de vier intelligenties in ieder mens. Onze programma’s sluiten hierop aan en worden versterkt door de natuurlijke omgeving van de fortboerderij waar je meebeweegt met het ritme van de seizoenen.

In een oud fort begint het nieuwe leren

Inspirerend om te ondersteunen bij ontwikkelingen in het onderwijs. Het Haarlems Dagblad schreef over House of Logistics, een ROC project waar MijnFort een bijdrage levert.

artikel Haarlems Dagblad

MijnFort

Pauze

Ervaar wat 15 minuten oefeningen voor de ogen kunnen doen

Nog voordat we ergens over nadenken of iets voelen, hebben we het al gezien. De ogen geven continue signalen naar de hersenen, ook s’nachts. We zijn er altijd druk mee. Pas als we last hebben van onze ogen of minder goed zien is dat de aanzet tot verzorgen, rust nemen of zelfs een hulpmiddel aanschaffen. De ogen rust geven en gespecialiseerde oefeningen helpen.

Visueel ontstressen: PAUZE

Veel tijd is er niet voor nodig. In dit 15 minuten durende programma wordt je met oefeningen en live muziek begeleid naar een onstpannen kijk.

Voor meer informatie en/of reservering: Tel 06 – 24 767 468

Contact