Voor bedrijven

Uit het hoofd……………..

 

….In beweging:

Bedrijfsyoga geeft inspiratie. Om tot inspiratie of een andere kijk op zaken te kunnen komen zal er een beweging nodig zijn. Een beweging die vooraf gaat aan het zichtbare zoals we dat kennen van agendapunten en actiepunten. Dat is waar je bij Zazen toe wordt aangezet.

Succes zal alleen behaald worden als onderliggende intrinsieke motivaties in overeenstemming zijn met het te bewandelen pad. Zazen is er op gericht om de bewegingsmogelijkheden vanuit het lichaam te doorgronden.

Door toenemende werkdruk, snel opvolgende veranderingen in de werkomgeving, eventueel in combinatie met ziekte of andere privé omstandigheden, kan de werkbelasting oplopen of zelfs te groot worden.

Met een heldere en nuchtere benadering wordt gewerkt aan het binnenwerk. Beoefening van yoga kan als een innerlijke reis worden ervaren en geeft meteen de eerste keer al ontspanning. De oefeningen variëren van subtiel tot uitdagend en zullen aangepast naar ieders mogelijkheden. Deelnemers bouwen kracht op en ervaren dat veel meer ontspanning kan worden toegelaten.

Bedrijfsyoga is ook mogelijk op locatie. Dan hoef je zelf de deur niet uit.

 

Klanten die u voor gingen:

Pauze

Ervaar wat 15 minuten oefeningen voor de ogen kunnen doen

Nog voordat we ergens over nadenken of iets voelen, hebben we het al gezien. De ogen geven continue signalen naar de hersenen, ook s’nachts. We zijn er altijd druk mee. Pas als we last hebben van onze ogen of minder goed zien is dat de aanzet tot verzorgen, rust nemen of zelfs een hulpmiddel aanschaffen. De ogen rust geven en gespecialiseerde oefeningen helpen.

Visueel ontstressen: PAUZE

Veel tijd is er niet voor nodig. In dit 15 minuten durende programma wordt je met oefeningen en live muziek begeleid naar een onstpannen kijk.

Voor meer informatie en/of reservering: Tel 06 – 24 767 468