Agenda

Zazen Yoga, Mantra en Gitaar

Vrijdag 12 juni 2020

18:00 uur tot 21:30 uur

Deze avond gaat het zeker heel bijzonder worden. Deze tijd vraagt om extra maatregelen. Ruimte en hygiëne krijgen extra aandacht. Hoe fijn is het om ruimte in te nemen, zelf niet te hoeven koken en te genieten van mooie gitaar, klankschalen en mantra’s. Met je eigen meegebrachte kom, theemok en lepel haal je jouw geniet je van al het lekkers op je eigen plek nuttigt. Er is genoeg plek in het gras voor iedereen. Wil je ook de rek en ruimte in je lichaam opzoeken én ontspannen het weekend in dat is deze avond een echte aanrader. Kom in beweging en meldt je aan. Je gaat helemaal ontspannen weer naar huis.
Wil je je soepeler gaan voelen en flexibeler in je lijf en denken?
Beweeg dan met ons mee naar de Zomer.
We nemen je graag mee en begeleiden je om van binnenuit naar buiten toe te bewegen.
Je hebt niets nodig, alleen jezelf. Wij zorgen voor de rest. Een yogamat wordt voor je klaargelegd en jij kunt genieten van een twee uur durende ZazenYogales.

De locatie om dit te doen is zoals altijd zorgvuldig gekozen. Nieuwschierig? Kom dan meedoen in Vrouwenakker in de polder.

Per persoon :  €55,-

Aanmelden: info@zazenyoga.nl

Zazen Yoga op jouw eigen locatie

Als je contact op neemt dan plannen we samen een datum in.

Puur Natuur ‘One Retreat’ in eigen land, heeeeel dichtbij want je krijgt een volledig verzorgde yogales voor jouw gasten bij jou thuis. Afhankelijk van de ruimte die je heb kun je gasten uitnodigen. Zolang er maar genoeg afstand gehouden kan worden.

Contact om te informeren naar de mogelijkheden.

Een intiem programma, dat volop ontspanning, rust, plezier, avontuur, warmte, liefde, inspiratie en verbinding geeft. Ervaring is niet nodig. Alle oefeningen worden zo ingesproken dat iedereen op ieder niveau mee kan doen. Heerlijk op adem komen en na afloop ontspannen weer naar huis.

Dompel onder in een unieke yogasfeer terwijl je op veilige afstand van elkaar in beweging komt, de rek en ruimte in je lichaam vindt. Volop genieten van verwondering en wat jou beweegt.

De eerste is al geboekt en jij kunt nog meedoen : Locatie Rijnlanderweg 1337, Nieuw Vennep

€ 75,- voor 4 lessen aan de Rijnlanderweg 1337, Nieuw Vennep (start donderdag 28 mei om 19:00 uur, we leggen yogamatten voor jullie klaar.

 

 

 

 

Yoga op het strand

Zin in Yoga op het strand?
Op donderdag 4 juli kun je meedoen.
Op het strand voor Mifune.
Van 19:30 tot 20:30.
€ 15,-