Agenda

Zazen Yoga in de tuin

Dinsdag 7 en 14 juli 2020

19:00 uur tot 20:00 uur

Er is ruimte genoeg en het uitzicht is weids. Wat heel prettig is. Zeker als je veel thuis aan het werk bent geweest en naar je beeldscherm hebt zitten turen. Wil je ook de rek en ruimte in je lichaam opzoeken meld je dan aan. Yoga is voor iedereen. De oefeningen worden aangepast aan ieders mogelijkheden.  Je gaat helemaal ontspannen weer naar huis.
Wil je je flexibeler voelen in je lijf en denken?
Beweeg dan met ons mee deze zomer.
We nemen je graag mee en begeleiden je om van binnenuit naar buiten toe te bewegen.
Je hebt niets nodig, alleen jezelf. Wij zorgen voor de rest. Een yogamat wordt voor je klaargelegd en jij kunt genieten van heerlijke ZazenYogales.

De locatie om dit te doen is zorgvuldig gekozen. Nieuwschierig? Kom dan meedoen in Vrouwenakker in de polder.

Per persoon :  30€ pp voor deze twee avonden

Zazen Yoga op jouw eigen locatie

Als je contact op neemt dan plannen we samen een datum in.

Puur Natuur ‘One Retreat’ in eigen land, heeeeel dichtbij want je krijgt een volledig verzorgde yogales voor jouw gasten bij jou thuis. Afhankelijk van de ruimte die je heb kun je gasten uitnodigen. Zolang er maar genoeg afstand gehouden kan worden.

Contact om te informeren naar de mogelijkheden.

Een intiem programma, dat volop ontspanning, rust, plezier, avontuur, warmte, liefde, inspiratie en verbinding geeft. Ervaring is niet nodig. Alle oefeningen worden zo ingesproken dat iedereen op ieder niveau mee kan doen. Heerlijk op adem komen en na afloop ontspannen weer naar huis.

Dompel onder in een unieke yogasfeer terwijl je op veilige afstand van elkaar in beweging komt, de rek en ruimte in je lichaam vindt. Volop genieten van verwondering en wat jou beweegt.

De eerste is al geboekt en jij kunt nog meedoen : Locatie Rijnlanderweg 1337, Nieuw Vennep

€ 75,- voor 4 lessen aan de Rijnlanderweg 1337, Nieuw Vennep, start om 19:00 uur, we leggen yogamatten voor jullie klaar.

 

 

 

 

Yoga op het strand

Zin in Yoga op het strand?
Op donderdag 4 juli kun je meedoen.
Op het strand voor Mifune.
Van 19:30 tot 20:30.
€ 15,-