Agenda

Zazen Yoga Special 

10 MEI

10 UUR TOT 12 UUR

De luxe van tijd voor jezelf.

Dat is wat je op tijdens deze ochtend voor jezelf zult ervaren. Je hoofd leeg door je lichaam te ontspannen.

In de kas bij The Fig Tree tussen de plantjes is er een prachtige plek voor yoga rondom de vijgenboom. Daarna is er thee of een lekkere cappucino met iets lekkers en nagenieten van je Zazenyogales.

Je wordt begeleid met yogaoefeningen en ademtechnieken, je komt helemaal tot rust.

We delen graag met jou hoe je de rek en ruimte in je lichaam kunt vinden en zo toegang krijgt tot meer rust in je hoofd. De ademoefeningen zullen je doen opwarmen en verstillen. Je krijgt meer energie.

Maximaal genieten, het leven vieren en jezelf voeden.

We nodigen je van harte uit om mee te doen. Veel ervaring of geen ervaring en alles daar tussen in. Iedereen is welkom. Want alle oefeningen worden precies afgestemd op jouw mogelijkheden.

Jouw bijdrage voor yoga en twee drankjes naar keuze met een cake of taartje : € 30,- pp

Yogamat ligt voor je klaar.

Laat je weten of je er bij wilt zijn?

Schrijf je hier in.

Zazen Yoga op jouw eigen locatie

Informeer naar de mogelijkheden: 06-24767468

Als je contact op neemt dan plannen we samen een datum in.

Puur Natuur ‘One Retreat’ in eigen land, heeeeel dichtbij want je krijgt een volledig verzorgde yogales voor jouw gasten bij jou thuis. Afhankelijk van de ruimte die je heb kun je gasten uitnodigen. Zolang er maar genoeg afstand gehouden kan worden.

Contact om te informeren naar de mogelijkheden.

Een intiem programma, dat volop ontspanning, rust, plezier, avontuur, warmte, liefde, inspiratie en verbinding geeft. Ervaring is niet nodig. Alle oefeningen worden zo ingesproken dat iedereen op ieder niveau mee kan doen. Heerlijk op adem komen en na afloop ontspannen weer naar huis.

Dompel onder in een unieke yogasfeer terwijl je op veilige afstand van elkaar in beweging komt en de rek en ruimte in je lichaam vindt. Volop genieten van verwondering en wat jou beweegt.

Informeer naar de mogelijkheden op jouw locatie: 06-24767468