Agenda

Oefen de zonnegroet 

Leer de zonnegroet goed aan tijdens privélessen. Deze lessen zijn voor 1 of maximaal 2 personen, bij jou thuis of in de yogazaal in te plannen.

Geen ervaring, geen probleem:

je wordt zorgvuldig begeleid in het aanleren van de serie van 12 oefeningen. Heb je meer ervaring dan zul je uitdagender variaties leren.

Je gaat je sterker en soepeler voelen. Omdat je iedere week oefent zul je ook snel merken dat je progressie maakt. Yoga is geen doel op zich en de zonnegroet ook niet. Maar wil je goed in je vel zitten dan zal yoga je zeker helpen.

Geen yogamat: geen probleem, die neem ik voor je mee.

Spreekt dit jou aan, bel mij voor een intake en schrijf je in hieronder.

Schrijf je hier in.

Zazen Yoga op locatie:

Wil jij een bijzondere beleving met familie, vrienden of collega’s. Op jouw eigen locatie maar niet zelf de hele organisatie? Laat het ons weten:

Informeer naar de mogelijkheden: 06-24 767 468

Als je contact op neemt dan bespreken we je wensen en plannen we samen een datum in.

Puur Natuur ‘One Retreat’ in eigen land, heeeeel dichtbij en volledig verzorgd want de yogamatten worden uitgerold voor de gasten arriveren. Zo begint alles meteen al heel ontspannen.

Ook geschikt om de dag te beginnen of juist af te sluiten. Stil zijn voorafgaand aan een vergadering geeft een compleet nieuw perspectief om mee te beginnen. Aan het eind van de dag is het juist fijn om uit het hoofd, het lichaam te ontspannen. Iedereen komt thuis bij zichzelf, puur natuur.

Contact om te informeren naar de mogelijkheden.

Een intiem programma, dat volop ontspanning, rust, plezier, avontuur, warmte, liefde, inspiratie en verbinding geeft. Ervaring is niet nodig. Alle oefeningen worden zo ingesproken dat iedereen op ieder niveau mee kan doen. Heerlijk op adem komen en na afloop ontspannen weer naar huis.

Dompel onder in een unieke yogasfeer terwijl je op veilige afstand van elkaar in beweging komt en de rek en ruimte in je lichaam vindt. Volop genieten van verwondering en wat jou beweegt.

Informeer naar de mogelijkheden op jouw locatie: 06-24767468

Yoga Workshop:

Twee uur Yoga afgewisseld met de mooiste klanken

Klankschalen, hang, gitaar en gong. Live gespeeld door Auke van Vliet (yogi en muzikant).

We nemen je mee en je vergeet de tijd. Het is een cadeau aan jezelf en misschien ook wel aan iemand anders met wie je dit wilt delen.

 

  • 17 maart
  • 9:30 tot 11:30
  • Bijdrage: 45 euro incl. thee en iets lekkers aan het eind.

Een ochtend in yogasferen waarvan je nog lang de ontspannende uitwerking zult voelen.