Agenda

Uiterlijk en Innerlijk Verstillen

Vrijdag 6 december

18:00 uur tot 21:30 uur

Heerlijk Vegetarisch eten
Zazen Yoga en meditatie
Gitaar en Mantra’s door Auke van Vliet
Innerlijk en uiterlijk verstillen op deze avond. De wintertijd komt er aan en de bladeren vallen. Tijd om terug te keren naar ons hart. Naar onze eigen stille plek van binnen. We nemen je graag mee en begeleiden je om bij deze plek te komen. De rode draad zal zijn hoe je zelf met ademtechnieken je ruimen kunt voelen in je lichaam en je kalmer wordt in je hoofd.
Je hebt niets nodig, alleen jezelf. Wij zorgen voor de rest. Een yogamat en dekentje worden voor je klaargelegd en jij kunt genieten van een twee uur durende ZazenYogales.

De locatie om dit te doen is zoals altijd zorgvuldig gekozen. Deze zomer waren we al bij C-Bèta en deden we buiten Yoga naast de boerderij. Nu gaan we naar binnen. Nieuwschierig? Kom dan meedoen en beleef deze circulaire Hotspot van binnenuit.

Per persoon :  €45,-

Aanmelden: info@zazenyoga.nl

Zazen Zomer dag

Zaterdag 20 juni 2020, vieren wij de zomer en het leven.

Puur Natuur ‘One Day Retreat’ in eigen land! Meld je aan via Contact om je plekje te reserveren.

Een intiem festival programma, dat volop ontspanning, rust, plezier, avontuur, warmte, liefde, inspiratie en verbinding geeft. Ervaren yogaleraren nemen je mee op reis in mooie yoga-workshops. En net als dit jaar zal een programma samengesteld worden dat er op gericht is om jou die dag op adem te laten komen. Houd de website en social media in de gaten. We houden je op de hoogte.

Dompel onder in een unieke yogasfeer in de Haarlemmermeer. Volop genieten van verwondering en wat jou beweegt. Kom de rust en verstilling ervaren in de natuur. Geïnspireerd zijn door in het gras te liggen en ruimte te ervaren. Overheerlijk Bio Vegetarisch lunchen en laat je masseren.

Het dagprogramma is compleet en kan door iedereen zelf worden ingevuld, maar lanterfanten en luieren met yogi tea mag ook. Het is een programma dat geen programma is omdat je zelf ter plekke kiest wat je wilt doen en

Ervaring is niet vereist. Nodig gerust andere liefhebbers uit.

€ 95,- all inclusive (met drankjes, een overheerlijke Bio Vegetarische lunch en afsluiting met hapje)

€ 85,- voor cursisten van Zazen (met drankjes, overheerlijk Bio Vegetarische lunch en afsluiting met hapje)

En er is zelfs een gereduceerd tarief van € 45,- voor cursisten of oud cursisten van Zazen die 60 jaar zijn of ouder. Voor niet cursisten is de prijs voor dit programma € 55,- Speciaal voor jullie is er een programma binnen het programma. Namelijk in de ochtend een yogales toegepast op de mogelijkheden, een overheerlijke Bio Vegetarische lunch en na de lunch een prachtige workshop met vilt. Deze workshop wordt begeleid door Jantine van RawElements. Er kan een mini- altaartje worden gemaakt of een mala ketting. Mooi voor jezelf of aan iemand te geven.

Wil je meedoen? Klik dan hierna op contact en meld je aan: Contact

Yoga op het strand

Zin in Yoga op het strand?
Op donderdag 4 juli kun je meedoen.
Op het strand voor Mifune.
Van 19:30 tot 20:30.
€ 15,-