Agenda

Oefen de zonnegroet 

elke woensdag om 19 uur

Geen ervaring, geen probleem: je wordt zorgvuldig begeleid in het aanleren van de serie van 12 oefeningen. Heb je meer ervaring dan zul je uitdagender variaties leren.

Je gaat je sterker en soepeler voelen. Omdat je iedere week oefent zul je ook snel merken dat je progressie maakt. Yoga is geen doel op zich en de zonnegroet ook niet. Maar wil je goed in je vel zitten dan zal yoga je zeker helpen.

Spreekt dit jou aan, dan nodig ik je van harte uit om mee te doen op de woensdagavonden. Start: 6 sept.

 

 

Yogamat ligt voor je klaar.

Laat je weten of je er bij wilt zijn?

Schrijf je hier in.

Zazen Yoga op locatie/ bij uw bedrijf

Informeer naar de mogelijkheden: 06-24767468

Als je contact op neemt dan plannen we samen een datum in.

Puur Natuur ‘One Retreat’ in eigen land, heeeeel dichtbij en volledig verzorgd want de yogamatten worden uitgerold voor de gasten arriveren. Zo begint alles meteen al heel ontspannen. Geschikt om de dag te beginnen of juist af te sluiten. Stil zijn voorafgaand aan een vergadering geeft een compleet nieuw perspectief om mee te beginnen. Aan het eind van de dag is het juist fijn om uit het hoofd, het lichaam te ontspannen. Iedereen komt thuis bij zichzelf, puur natuur.

Contact om te informeren naar de mogelijkheden.

Een intiem programma, dat volop ontspanning, rust, plezier, avontuur, warmte, liefde, inspiratie en verbinding geeft. Ervaring is niet nodig. Alle oefeningen worden zo ingesproken dat iedereen op ieder niveau mee kan doen. Heerlijk op adem komen en na afloop ontspannen weer naar huis.

Dompel onder in een unieke yogasfeer terwijl je op veilige afstand van elkaar in beweging komt en de rek en ruimte in je lichaam vindt. Volop genieten van verwondering en wat jou beweegt.

Informeer naar de mogelijkheden op jouw locatie: 06-24767468