Agenda

Yoga dag

Zondag 6 oktober van

In beweging naar de stilte toe.

Beweeg mee met de seizoenen. In het voorjaar al gaven de schapen ons wol en in de winter hebben we behoefte aan warmte. Zo na de zomer hebben we de tijd om ons voor te bereiden op een nieuw seizoen.

Een heerlijke lange yogales, een vegetarische lunch en vilten in stilte. Je maakt je eigen (meditatie) kleedje van schapenwol.

We nodigen je van harte uit om mee te doen op de Fortboerderij aan de Aalsmeerderdijk.

Jantine Hos van Raw Elements heeft veel ervaring met vachtvilten. Ze brengt je bij jezelf. Je ervaart hoe je met de gevoeligheid in je handen je eigen mooie creatie maakt van pure schapenwol. Een (meditatie) kleed dat je aan het eind van de dag mee neemt naar huis.

Marijke Ohlenbusch neemt je in een extra lange yogales mee op jouw reis naar binnen toe. Je komt thuis bij je zelf door asana’s (yoga oefeningen) pranayama’s (adem oefeningen) en meditatie.

 

Per persoon :  € 75,- .

 

Aanmelden: info@zazenyoga.nl

Zazen Zomer dag

Zaterdag 20 juni 2020, vieren wij de zomer en het leven.

Puur Natuur ‘One Day Retreat’ in eigen land! Meld je aan via Contact om je plekje te reserveren.

Een intiem festival programma, dat volop ontspanning, rust, plezier, avontuur, warmte, liefde, inspiratie en verbinding geeft. Ervaren yogaleraren nemen je mee op reis in mooie yoga-workshops. En net als dit jaar zal een programma samengesteld worden dat er op gericht is om jou die dag op adem te laten komen. Houd de website en social media in de gaten. We houden je op de hoogte.

Dompel onder in een unieke yogasfeer in de Haarlemmermeer. Volop genieten van verwondering en wat jou beweegt. Kom de rust en verstilling ervaren in de natuur. Geïnspireerd zijn door in het gras te liggen en ruimte te ervaren. Overheerlijk Bio Vegetarisch lunchen en laat je masseren.

Het dagprogramma is compleet en kan door iedereen zelf worden ingevuld, maar lanterfanten en luieren met yogi tea mag ook. Het is een programma dat geen programma is omdat je zelf ter plekke kiest wat je wilt doen en

Ervaring is niet vereist. Nodig gerust andere liefhebbers uit.

€ 95,- all inclusive (met drankjes, een overheerlijke Bio Vegetarische lunch en afsluiting met hapje)

€ 85,- voor cursisten van Zazen (met drankjes, overheerlijk Bio Vegetarische lunch en afsluiting met hapje)

En er is zelfs een gereduceerd tarief van € 45,- voor cursisten of oud cursisten van Zazen die 60 jaar zijn of ouder. Voor niet cursisten is de prijs voor dit programma € 55,- Speciaal voor jullie is er een programma binnen het programma. Namelijk in de ochtend een yogales toegepast op de mogelijkheden, een overheerlijke Bio Vegetarische lunch en na de lunch een prachtige workshop met vilt. Deze workshop wordt begeleid door Jantine van RawElements. Er kan een mini- altaartje worden gemaakt of een mala ketting. Mooi voor jezelf of aan iemand te geven.

Wil je meedoen? Klik dan hierna op contact en meld je aan: Contact

Yoga op het strand

Zin in Yoga op het strand?
Op donderdag 4 juli kun je meedoen.
Op het strand voor Mifune.
Van 19:30 tot 20:30.
€ 15,-