yoga om weer in beweging te komen

Heb je al een tijd(je) niet meer gesport of bewogen. Ben je benieuwd naar jouw fysieke mogelijkheden en de ruimte die dat in je hoofd kan geven. Wil je graag jouw innerlijke kracht ontwikkelen en wil je daarvoor een uur per week vrijmaken, dan nodig ik je graag uit voor deze bijzondere lessen bij Zazen aan de Bennebroekerweg nr. 2 in Rijsenhout.

Wat houdt het programma in:

Wekelijkse yogalessen (nee je hoeft geen rondjes op je handen te lopen, dat kan ik trouwens zelf ook niet). De yogalessen zullen juist zeer toegankelijk zijn en er wordt rekening gehouden met ieders mogelijkheden.

Je wordt begeleid in het aanleren van een gezonde ademhaling. We maken gebruik van rivierkeien in één van de lessen.

Yoga en backstretching: In één van de lessen maken we gebruik van de backstretcher. Je krijgt een uitgebreide uitleg over de werking die dit geeft, de ruimte die ontstaat in de wervelkolom en hoe het een optimale adem stimuleert.

We gaan naar buiten om de ruimte rondom het Fort (ook je eigen ruimte) te ervaren en het aarde element bewust te voelen.

Om je helemaal terug te trekken beleef je een les gericht op het zintuig zicht en wat dat voor ons betekent. Het brengt je dicht bij jezelf en je concentratie.

Yoga en meditatie. Je leert wat meditatie voor je kan beteken zonder dat je daarvoor in lotus houding hoeft te kunnen zitten.

Aandacht voor wat juiste voeding voor je kan beteken: je krijgt een paar eenvoudige tips en recepten om te proberen.

Aan het eind reflecteer je de ervaringen met elkaar.

Kosten voor deze 10 lessen zijn € 100,- te voldoen voor aanvang.

Alle materialen zijn aanwezig.

De lessen vinden plaats op de woensdagochtenden van 11:00 uur tot 12:00 uur.

Ter afronding is het mogelijk om een ayurvedische massage te boeken na afloop van je 10 weken challenge.

Het is een complete ervaring voor je zelf en je persoonlijke groei. Hoewel het geen therapie is kan de werking wel als therapeutisch worden ervaren. Spreekt dit je aan neem dan contact op om je aan te melden door een e-mail te sturen naar info@zazenyoga.nl. Bellen mag ook met Marijke Ohlenbusch 06 – 24 767 468.

Share this Post